Német szókincs-építés: Szeret, utál, … stb.

A németek a szeretetet többféle szóval fejezik ki. Külön szóval mondják, amikor bensőségesen szeretnek valakit és külön szóval, amikor „kedvelnek” valakit vagy szeretnek valamit (pl. „Szeretem a csokit.”).

A következő videóban ezt mutatjuk be, valamint szó lesz az utálatról, a szerelmes levél írásról és a levél különböző állomásairól, valamint a „családi állapotról” is.

Elsőre talán soknak tűnik, de meglátod, hogy ezzel a videóval könnyedén megérted és meg is ragadnak a szavak, fordítás és magolás nélkül. Mind ezt úgy, hogy egy német prezentációt hallgatsz értve! Ilyen az igazi élményszerű tanulás!

Íme a videó:

VIDEO 01

Online német tanulás

A fenti videó része a Német Beszédfejlesztő Történetek 1 tananyagunknak, amely szórakoztató történeteken keresztül, komplex tanulási élményt nyújt számodra.

Egynyelvű tanulói környezetben, könnyedén sajátíthatod el a szókincset és nyelvi struktúrákat. A 100% német, 0% magyar elven felépített leckékkel az értés- és beszédkészséged gyorsan és hatékonyan tud fejlődni. Ezzel tanulásod unalmas helyett, sikeressé és örömtelivé válik.

Tapasztald meg az élvezetes német tanulás egy új módját videós tananyagainkkal!

Olvasd el részletes ismertetőnket és mindjárt ki is tudod próbálni komplett videós leckéinket a MINTÁKON keresztül! Kattints a lenti gombra!